Ruilen en retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan natuurlijk zijn dat je bestelling niet naar wens is. Geen zorgen! Je mag bij ons altijd retourneren. Gebruik hiervoor het Herroepingsformulier. Is de retourtermijn verstreken en heb je je retour alsnog verzonden? Dan kunnen we je retour helaas niet meer accepteren. Controleer goed of je bestelling in aanmerking komt voor retourneren via het herroepingsformulier.

Download hier het herroepingsformulier

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Het is mogelijk om je bestelling te ruilen voor een andere maat of kleur zolang de voorraad strekt. Stuur ons dan een mail via info@wolfes.nl binnen 14 dagen na ontvangst. Na akkoord mag je je bestelling retourneren naar het aangegeven adres. De verzendkosten van je retour komen voor jouw rekening. Zodra wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, sturen wij het nieuwe item naar je toe op onze kosten! Het is niet mogelijk om je bestelling te ruilen voor andere items. Hiervoor dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. 

Controleer eerst of je bestelling in aanmerking komt voor retourneren:

- Je retourzending is aangemeld binnen 14 dagen na ontvangstdatum;
- De items dienen ongedragen en in originele staat te zijn inclusief aangehecht prijskaartje;
- Bij constatering van vlekken of geuren tijdens het passen moeten we je retour helaas weigeren. De kosten voor het terugsturen van je bestelling komen voor jouw rekening.
Let op: sieraden mogen niet geretourneerd worden