Verzending en levering

Vakantieperiode
Van 09/05/2024 t/m 10/06/2024 zijn wij met vakantie. Alle bestellingen worden gewoon verzonden, maar houd rekening met eventuele vertraging van 1 werkdag.

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst wordt je pakketje klaar gemaakt voor verzending. Als je op werkdagen* voor 17:00 uur bestelt, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestel je later dan 17:00 uur? Dan gaat je bestelling op de volgende werkdag mee met onze koerier. We streven ernaar om je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen* te leveren. Je pakket wordt klaar gezet nadat je bestelling definitief is. Het is daarom niet mogelijk om je bestelling te annuleren.

*met uitsluiting van feestdagen

Let op: heb je je adres foutief ingevuld of heb je je bestelling niet opgehaald op een afhaalpunt? Dan brengen wij de oorspronkelijke verzendkosten van €6,29 in rekening.

Liever ophalen?
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in Enschede! Neem hiervoor contact met ons op via onze social @wolfes.nl. Vermeld in je bericht het artikel met kleur en maat en je naam. Je krijgt van ons een betaallink waarmee je de bestelling kunt plaatsen. Hierna maken we een afspraak voor het ophalen van je bestelling. Let op: de betaling dient meteen na het ontvangen van de betaallink te worden voldaan. Artikelen worden niet gereserveerd of vastgehouden. Je kunt je bestelling alleen ophalen na betaling. 

International shipping fee

Free shipping for orders over €150,00 (Belgium, Germany, France). 

International shipment*:

Belgium €9,60 2 business days
Germany €9,60 4 business days
France €12,60 5 business days

 
*all orders will be shipped on business days after 4 pm. However, the delivery time depends on your carrier.